kézilabda

Hosszú idegenbeli széria után játszott ismét hazai pályán a Balogh Tészta TVSE felnőtt férfi kézilabda csapata. A játékosok igyekeztek megörvendeztetni a mérkőzésre kilátogató szurkolókat, ami sikerült is, hiszen magabiztosan, olykor nagyon szépen játszva 34-22-re győzték le a CSÁTESZ SE Csávoly csapatát.

Április 9-én kora este ismét hazai parketten kézilabdázhattak a kécskei játékosok, akik ezt megelőzően február 27-én voltak utoljára vendéglátók. Legutóbb idegenben az egyik közvetlen rivális, Bácsalmás otthonában játszottak a Tisza-partiak, ahol parázs meccsen 28-27-es vereséget szenvedtek, információink szerint vitatható körülmények között. Ennek hatására ,,csak azért is” hangulatban vetették bele magukat a küzdelembe a csávolyiak ellen kéziseink.

A mérkőzésen kidomborodott a hazai erőfölény, a helyszínen szurkolók láthattak gyors letámadásból szerzett gólokat, jól megkomponált keresztmozgásokat, szép, eredményes átlövéseket, és testcselekkel kialakított, majd kihasznált ziccereket. Feltűnő volt, hogy beállósunkat Kecskés Ándrást, mennyire nem tudták levédekezni a csávolyi védők. Egy szó, mint száz; jól játszott a csapat, aki pályára lépett hozzá tudta tenni a maga részét a sikerhez.

Bács-Kiskun megye I. osztály, 18. forduló:

Balogh Tészta TVSE – Csátesz Csávoly 34 – 22 (14 – 10)

A Balogh Tészta TVSE kerete: Dobos Zsolt, Kis Kornél, Borbély Erik, Gondi Zoltán, Lénárt Róbert, Bagi László Martin, Bakos István, Dobos Tamás, Kecskés András, Ivaskó István, Soós Benjámin, Pászti János, Jordán Gusztáv, Tóth Pál, Szabó Gábor, Józsa Miklós

A mérkőzés után Stinner Ferenc a csapat vezetőedzője nyilatkozott a látottakról:

Az első félidő elején megleptek minket az ellenfél átlövői, de gyorsan rendeztük a sorokat. Rengeteg kapufát lőttünk, ebben talán idei rekordot is döntöttünk. A 15. perc tájékától átvettük a vezetést, innentől kezdve a meccs végéig fokozatosan növeltük az előnyünket. Elégedett vagyok a csapattal, jól játszottak a fiúk. Az előre megbeszélt taktikát sikerült maradéktalanul végre hajtani. Szerencsére a csapatot jól lehetett forgatni ezen a mérkőzésen, mindenki tudott játszani, aki beállt hozzá tudott tenni az eredményességhez. Sikerült egy olyan színvonalat hozni, amire büszkék lehetünk. Jövő héten Kecel ellen mérkőzünk idegenben. Sorsdöntő mérkőzés lesz, hiszen ők is a dobogós helyekért harcolnak. Összesen négy mérkőzés van még hátra a bajnokságból, minden meccsnek óriási jelentősége van, hiszen szoros a bajnokság, csak a végén fognak eldőlni a helyezések. A szurkolókat ezúttal is dicséret illeti, köszönjük nekik azt a hangulatot, amit ma is varázsoltak.

A Kécskei Krónika részéről továbbra is biztatunk mindenkit, hogy látogassanak el a kézilabda mérkőzésekre is, az itteni hangulatot csak akkor fogják átélni, ha személyesen jönnek el. Van itt egy jó csapat, meccsduda, dobszó, hangos szurkolás. Egyszóval: sportélmény.

A következő hazai mérkőzés: április 23. 18.00 Balogh Tészta TVSE – Kecskeméti FS DSE U23

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

szöveg, fotók: Sánta László (sel)

Hirdetések

legfrissebb híreink