kultúra

Az Arany János Művelődési Központ adott otthont február 10-én az aktuális Underground Estnek, amelyen három kiváló zenekar muzsikált.

Az est első fellépője a tiszakécskei Spontán Blues Band volt, amely feldolgozásokat és saját dalokat prezentált a blues kedvelőinek. A zenekar hangulatos koncertet adott, ezáltal ,,beindítva” a közönséget az este hátralevő részére.

A második formáció a kiskunfélegyházi A Láma Dalai zenekar volt. A reggae, ska csapat először lépett fel a helyi művelődési központban, de a visszajelzések alapján nem utoljára. A több mint tíz éves múlttal rendelkező banda megtáncoltatta a koncert látogatóit.

Végül, de nem utolsó sorban a nagykőrösi Riff Thunder zenekar tagjai csaptak a húrok közé. A keményebb vonal kedvelői többek között Black Sabbath, AC/DC, Steppenwolf és Metallica klasszikusoknak örülhettek. Járt a vissza taps a zenekarnak, a tapsolóknak pedig ráadásként egy ZZ Top sláger.

Az Arany János Művelődési Központban a jövőben is gazdagodhatunk hasonló zenei élménnyel, amelyről tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

szöveg, fotók: Sánta László

Hirdetések

legfrissebb híreink