Az Arany János Művelődési Központban tartották meg a Balogh Tészta Zrt. Évszakok tésztából című alkotói pályázatának eredményhirdetését.

A művelődési központ színháztermében rendezték meg a Balogh Tészta Zrt. által meghirdetett alkotói pályázat díjkiosztását február 14-én. A tésztából készült műveket tiszakécskei óvodások, iskolások és gimnazisták készítették. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek az eredmények meghozatalakor, hiszen számos érdekes, különleges ,,tésztaremek” készült el.

Az eredményhirdetésnél Szabóné Balla Katalin, a Móricz Zsigmond Általános Iskola felső tagozatának vezetője és Kovács Anna, a Balogh Tészta Zrt. munkatársa köszöntötték a megjelenteket és adták át az ajándékokat, emléklapokat a gyerekeknek, Balogh Lászlónak, a tiszakécskei cég vezetőjének a megbízásából.

A tésztából készült alkotásokat február 28-ig bárki megtekintheti, hiszen azok az Arany János Művelődési Központ aulájának a falát díszítik.

Eredmények:

,,Tél” kategóriában: 1. hely Szabó Amira, Neszmeri Kitti, Váróczi Vanda (Erkel fasori óvoda)

2. hely Cseh Réka, Orosházi Jázmin (Móricz Zs. Á. I. 5/c.)

3. hely Kovács Borbála (tiszabögi tagozat 3.o.)

,,Tavasz” kategóriában: 1. hely Tanács Hanna (Béke úti óvoda)

2. hely Törőcsik Marcell (Móricz Zs. Á. I. 5/b.)

3. hely Dobos Boglárka (Móricz 3.c.)

,,Nyár” kategóriában: 1. hely Fazekas Dávid (Móricz 6.b.)

2. hely Brezányi László (Móricz 4.b.)

3. hely Gortva Lili Gabriella (Móricz 6.b.)

,,Ősz” kategóriában: 1. hely Fazekas Gergő (Móricz 4.b.)

2. hely Kis-Batka Imola Johanna, Demeter Mira Lea (Móricz 7.a.)

3. hely Barhács Nimród (Béke úti óvoda)

Különdíjat kaptak: Bimbó Máté, Barhács Boglárka, Barhács Magor, Tanács Luca, Kis-Batka Iringó, Menczel Réka, Makai Andrea, Eltérő Tantervű Tagiskola alsó tagozat, Balla Ivett, Sánta Szabolcs, Antal Panna, Tiszabögi Tagiskola 5. osztálya

szöveg, fotók: Sánta László

Hirdetések

legfrissebb híreink