kézilabda

A Balogh Tészta TVSE férfi kézilabdacsapata a megyei pontvadászatban március hónapban Soltvadkerten 34-24-re, majd hazai csarnokban a Kecskemét ellen 28-26-ra győzött.

A mérkőzésekkel kapcsolatban Kecskés András, játékos-edző nyilatkozott a Kécskei Krónikának:

Soltvadkerten idegenben játszani mindig nagyon nehéz, mivel erős, kemény csapat a hazai. Ha kell agresszívan is tudnak játszani, ráadásul abból mindig presztízst csinálnak, hogy minket megverjenek. Szerencsére ez most sem sikerült nekik. Már az első félidő derekán elhúztunk, s a szünetre realizálódott egy nagyobb különbség, amihez a második játékrészben még hozzá tudtunk rakni. Külön öröm, hogy fiatal kapusunk, Ézsiás Bálint remekül szállt be a meccsbe és segítette védéseivel a csapatot.   Ennek és a másik márciusi meccsnek is a védekezésünk volt a legnagyobb pozitívuma. Úgy néz ki, hogy beérett a munkánk és nagyon stabilan, határozottan védekezik már a csapat. Úgy gondolom, hogy a támadójátékunk is egyre precízebb.
Az itthoni meccsünket az Euroscale Kecskemét I-es csapatával játszottuk. Tavaly meglepetésre vertük meg őket idegenben. Akkor egy hosszú veretlenségi sorozatukat sikerült megtörnünk. Most úgy készültek, hogy revánsot vesznek. Csapatunk nagyon jól kezdett a mérkőzésen, amin a vezetés váltakozott a mérkőző felek között. Ennek köszönhetően a szurkolók izgalmas, kiélezett csatát figyelhettek.   Jólesett az ellenfél edzőjének a gratulációja, aki elismerését fejezte ki teljesítményünk után.
Az alapszakaszból két kemény mérkőzés vár még ránk; az első helyezett Kiskunmajsa és a Kecskemét II. ellen. Reméljük ezúttal is jó meccseket vívunk majd velük. Mindenki ellen győzni szeretnénk. Reális esélyünk van rá, hogy az alapszakasz után, oda-visszavágós párharcot vívjunk a harmadik helyért.

A Balogh Tészta TVSE férfi csapatának következő hazai mérkőzése április 14-én 18.00 órától lesz a Kiskunmajsai KC ellen az ókécskei sportcsarnokban.

szöveg,fotó: Sánta László(sel)

Hirdetések

legfrissebb híreink