labdarúgás

A Duna Aszfalt TVSE U 13-as csapata győzedelmeskedett a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben július 10-én megrendezett XI. Tisza Kupa elnevezésű tornán.

Ezen a nyáron is megrendezték a termálfürdőben a Tisza Kupát, ahol tehetséges lurkók rúgták a labdát, dacolva a perzselő strandhomokkal. A gyerekek önfeledt játékát sokan megnézték, s végül tiszakécskei tornagyőzelemnek tapsolhattak. Kovács Károly Németországban (füvön) nemzetközi kupát nyerő ifjú labdarúgói uralták mind a hét mérkőzésüket.

XI. Tisza Kupa, végeredmény:

1. Duna Aszfalt TVSE 21 pont

2. Tápiószentmárton 15 pont

3. TVSE 11 pont

4. Régió SC 10 pont

5. Vecsés SC 9 pont

6. Pécel 7 pont

7. Kastélydombi SE BP. 4 pont

8. Kiskunfélegyházi HTK 4 pont

A tornán résztvevő összes gyermek aranyozott emlékéremmel térhetett haza. A rendezvényén tiszteletét tette Majoros Attila, az MLSZ MOL Bozsik Intézményi Program vezetője, aki minden csapatnak ajándékozott strandfoci labdákat.

A szakemberek a torna legjobb játékosának Czinege Esztert (KHTK) választották meg, a legjobb kapus a tápiószentmártoni Dudok Tamás, még a legjobb tiszakécskei játékos Krajnyák Richárd lett.

Újságunknak Kovács Károly a TVSE elnöke elmondta; köszöni a Tisza-parti Gyógy és Élményfürdőnek a támogatását, továbbá településünk polgármesterének Tóth Jánosnak, aki a szervezésben nyújtott segítséget.

szöveg, fotók: Sánta László

Hirdetések

legfrissebb híreink