Kormányablak busz járja majd a megyét

Megosztás

Sajtótájékoztató keretében került bemutatásra a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal új kormányablak busza a Hírös Agóra előtti területen.

A sajtótájékoztatón Kovács Ernő, Bács-Kiskun megye kormánymegbízottja, Dr. Zombor Gábor, és Dr. Salacz László országgyűlési képviselők osztották meg gondolataikat a jelenlévőkkel.

Kovács Ernő kormánymegbízott elmondta, hogy innentől kezdve minden olyan ügyet, amit kormányablakban el tudnak intézni a kollégák, ezután már akárhol Bács-Kiskun megyében, bármelyik településen vagy egy rendezvényen, egy nagyobb cégnél vagy akár a megyei kórháznál is el tudják majd intézni. Kovács Ernő köszönetét fejezte ki Kecskemét országgyűlési képviselőinek, Dr. Zombor Gábor és Dr. Salacz László képviselőknek, a kormányablak busz projekt megvalósításában nyújtott támogatásukért.

Dr. Zombor Gábor és Dr. Salacz László képviselők egyaránt kifejtették, hogy a cél változatlan, a közigazgatást minél közelebb kell vinni az emberekhez, ami egyre jobban megvalósul. Az egész közigazgatás nagy változásokon ment át, ügyfélbarát és korszerű lett, valamint most már szinte minden ügy egy helyen intézhető.

A busz munkába állításával lehetőség nyílik arra, hogy a kormányablakokban elérhető szolgáltatásokat a jövőben olyan helyekre is eljuttassák (kistelepülések, rendezvények, fesztiválok, nagy munkáltatók), ahol eddig nem voltak adottak a technikai feltételek.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal