Labdarúgás: Elkezdődött a felkészülés

Megosztás

Újra együtt futott ki a csapat a Sportcentrum műfüves pályájára. A január 16-i tréninggel elkezdődött a felkészülés az NB III Közép csoportjának tavaszi rajtjára készülő tiszakécskei együttesnél.

Havas díszletek közepette kocogott ki a Duna Aszfalt TVSE labdarúgócsapata az idei év első közös tréningjére. A sors szeszélye, hogy ezen a télen eddig szinte mindig tavaszias idő dominált településünkön, még a felkészülés kezdetére igazi téli időjárás várta a visszatérő futballistákat. A hangulaton természetesen ez egy cseppet sem rontott. Vidáman, nagy elszántsággal látott munkához a csapat és a stáb.

 

A Kécskei Krónikának Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott:

A mai napon elkezdődött a felkészülés. Ennek a hétnek az állapotfelmérés a célja. Már mindenki elvégezte az egyénekre kiszabott munkát. Örömteli, hogy szinte az összes labdarúgónk egészséges, csupán Csáki Róbert bajlódik sérüléssel.

A felkészülési mérkőzések le vannak kötve és edzőtáborba is megyünk februárban. A jövő héten napi két edzéssel folytatódik a munka. Mind a kollégáim, mint a játékosok nagyon várták már a közös munkát. Bízom benne, hogy a felkészülésünk ugyanolyan sikeres lesz, mint a nyáron. Ehhez minden feltétel adott. A csapat további erősítésén még dolgozunk.

szöveg, fotók: Sánta László(sel)