A Duna Aszfalt TVSE labdarúgócsapata a megyei bajnokság 8. fordulójában Kecelre látogatott és hét góllal terhelte a hazaiak hálóját.

A mérkőzéssel kapcsolatban és a következő feladatokról Nyilas Elek, a Duna Aszfalt TVSE szakmai igazgatója nyilatkozott a Kécskei Krónikának:

Magabiztos győzelmet arattunk Kecelen. Számomra a legörömtelibb az volt, hogy a jó eredményhez meggyőző játék is párosult. Az előző Kunszállás elleni meccsen még nem volt ennyire folyamatos és pontos a játékunk. Azon dolgozunk, hogy a jó forma továbbra is kitartson, hiszen a következő időszakban komoly erőpróbák várnak ránk.

 Kecelre is sok szurkolónk elkísért bennünket, ezúttal is szeretném kihangsúlyozni, hogy nagyon sokat jelent a csapatnak a támogatásuk, reméljük a jövőben is egyre többen lesznek!

A mérkőzésen Tóth Kristóf Péter személyében pályára léphetett a felnőttek között egy újabb ifjúsági játékosunk is. A találkozó alkalmas volt arra, hogy a fiatal labdarúgó bemutatkozzon az első csapatban. Ezzel ismét jelezni akartam, hogy a felnőttek közé kerüléshez továbbra is nyitva áll a kapu az ifisták számára.  Kristóf jól szállt be a játékba.

A Magyar Kupa sorsolására október 5-én kerül sor, amelyen személyesen is részt veszünk egyesületünktől. Bárkivel is kerüljünk szembe, szeretnénk jól játszani, nyilvánvalóan az első osztályú csapatok ellen nem mi lennénk az esélyesek, de senki ellen nem lépünk feltartott kézzel a pályára.

2016.10.01. Bács-Kiskun megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság, 8. forduló

Kecel FC – Duna Aszfalt TVSE  0 – 7 (0 – 2)

Duna Aszfalt TVSE: Ladányi- Oláh, Markovic, Csáki(Csurka), Polyák, Szabó(Nagy), Bartucz, Juhász, István(Tóth), Székely(Bagi), Kalmár(Káli)

gól: István 2, Kalmár, Székely, Juhász, Szabó, Káli

kiállítva: Kapitány

ifjúsági: 2 – 2

A megyei bajnokság nyolcadik fordulójában nem történt különösebb meglepetés. Csapatunk győzelmével továbbra is tapad az éllovas Kecskeméti LC-re. Mögöttünk a Bácsalmás egy meccsel többet játszva, egy ponttal lemaradva a harmadik, még a Baja szintén egy mérkőzés fórban a negyedik helyen áll. A két déli csapat szintén hozta a kötelező győzelmet az elmúlt hétvégén. A Kecskemét szabadnapját töltötte a fordulóban így – korábbi döntetlenünknek köszönhetően – ugyanannyi mérkőzést játszva két pont előnyben vannak velünk szemben.

Nyilas mester komoly erőpróbákat említett lapunk kérdésére. Nem csoda, hiszen a 9. fordulóban jön a kiszámíthatatlan Kiskunhalas, majd a megyei rangadó a Kecskemét ellen. A Hírös Városban minden bizonnyal ki-ki meccset vív majd a két csapat. Minden tiszakécskei szurkolóra szükségünk lesz a Széktói Stadionban!

A Magyar Kupában október 5-én sorsolják a 7. forduló párosítását. Vannak szurkolók, akik már most szívesen látnának egy nagy múltú NB I-es csapatot a Sportligetben, még mások egy-két kör erejéig még alacsonyabb osztályú, verhető ellenfelet szeretnének, és csak később szurkolnának pl. egy Ferencváros ellen. A kupa 7. fordulójára október 26-án, szerdán kerül majd sor.

Zúgjon továbbra is a meccseken a Hajrá Kécske!

szöveg: Sánta László(sel)

fotók: Csikós János (archív, korábbi mérkőzésről)

Hirdetések

legfrissebb híreink