labdarúgás

Labdarúgó csapatunk Vecsésen aratott fölényes győzelmet az NB III Közép csoportjának 13. fordulójában. A kécskei gárdából Puskás, Szabó, Annus és Horváth is betalált.

Az éllovas utazott az utolsó előtti helyen álló, szintén újonc Vecsési FC-hez. Mondhattuk volna, hogy fix 2-es a bajnoki, de láttunk már érdekességeket a csoportban. A Tisza-parti stábban mindenki tudta, itt is tövig kell nyomni a gázt a győzelemhez.

Szerencsére meg is lett a hőn áhított újabb három bajnoki pont. Nagy öröm, hogy ismét sok tiszakécskei szurkoló utazott el idegenbe, s előttük gurított négyet Szabó mester csapata. Megsüvegelendő, hogy újonc csapatunk meccsenkénti gólátlaga 2,7! Már csak ezért is érdemes mindig kilátogatni a Duna Aszfalt TVSE mérkőzéseire, a szép foci mellett, gólgazdag mérkőzéseket figyelhetünk.

Az újabb három pontnak köszönhetően biztos, hogy a 14. fordulót is az élen várjuk. A közvetlen riválisok közül a Pécsi MFC gólzáporos győzelmet aratott a Szekszárd ellen, így továbbra is tapad ránk. A SZEOL, a Dabas és a Dunaújváros holnap indul csatába.

A győztes meccs után Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE vezetőedzője értékelt:

Olyan mérkőzés volt ez, amilyenre számítottunk. Többször megnéztük a Vecsést, tudtuk, hogy stabilan védekeznek és abból próbálnak meg kontrázni. Csapatunk jó szellemiségben játszott. Hamar megszereztük a vezetést. Az első félidőben volt egy kisebb holtpontunk is, de a szünetben rendeztük a sorokat. Becseréltem Annus Árpit, ő az a típusú támadó, aki hozzá tudott tenni a játékunkhoz. A kötelező győzelmek sohasem könnyűek, szerencsére újra sokan elkísértek minket Kécskéről. Úgy láttam, hogy ismét létszámfölényben voltak a vendégszurkolók, akik nem is csalódhattak játékunk láttán. Maximálisan elégedett vagyok a játékosokkal. Holnap személyesen tekintjük meg következő ellenfelünk, a Hódmezővásárhely meccsét. Az ő helyezésük csalóka a tabellán. Tavaly szinte ugyanezzel a kerettel az élmezőnyben végeztek. Készülünk továbbra is maximális odaadással. A jövő heti mérkőzés lesz idén az utolsó hazai bajnoki, azt szeretnénk, ha minél többen kijönnének a Sportcentrumba és együtt búcsúznánk ettől az ősztől hazai környezetben. Gálára ne számítsunk, mert komoly meccs lesz, de reméljük, hogy a végén együtt ünnepelhetünk!

2017.11.04. Vecsés, NB III. Közép csoport 13. forduló
vezette: Szommer Attila
Vecsési FC – Duna Aszfalt TVSE 0 – 4 (0 – 1)
Vecsési FC: Gendur – Salem, Molnár, Borsi, Radnai, Kiss (Tóth Gy.), Lajer, Farkas, Szalai(Kósa), Tóth O., Cseszlai(Tóth A.)
Duna Aszfalt TVSE: Helesfay- Oláh, Csáki, Dr. Kardos, Kocsis, Polyák, Szabó(Horváth), Tölgyesi, Juhász(Markó), Kirchner(Annus), Puskás
gól: Puskás, Szabó, Annus, Horváth

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

szöveg, fotók(archív): Sánta László(sel)

Hirdetések

legfrissebb híreink