labdarúgás

A 10. fordulóban Kunszálláson vendégeskedett megyei I. osztályú együttesünk, ahol magabiztos győzelmet szerzett. Az újabb három ponttal továbbra is ott vagyunk a listavezető Kiskunfélegyháza sarkában. A két csapat között egy pont a differencia.

Október 18-án a tabella hátsó régiójában szereplő Kunszállás SE fogadta bajnoki címért harcoló csapatunkat. A mérkőzés képe jól mutatta a két gárda közötti különbséget, a Duna Aszfalt TVSE végig fölényben, sok helyzetet kidolgozva uralta a találkozót. A kunszállási meccsre sok tiszakécskei szimpatizáns is elkísérte a csapatot, amelynek köszönhetően több vendég szurkoló volt a pálya mellett, mint hazai.

A mérkőzésről Nyilas Elek a csapat vezetőedzője nyilatkozott a Kécskei Krónikának: Jó meccset játszottunk egy szimpatikus, sportszerű ellenfél ellen. A csapat az első perctől kezdve magához ragadta a kezdeményezést és nem is engedte ki a találkozó végéig. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amelyekből négyet sikerült gólra váltani. Nagy öröm, hogy sokan elkísértek minket Tiszakécskéről, amelynek köszönhetően szinte hazai pályán érezhettük magunkat. Nagyon várjuk a következő Kecskemét elleni mérkőzést is, reméljük akkor is sokan biztatnak majd bennünket. Tudjuk, hogy az a meccs is megyei rangadó lesz, de nem szeretném az egyes mérkőzéseket külön kiemelni, hiszen mindenki ellen jól, eredményesen kell játszanunk. A bajnokságra egy olyan kihívásként kell tekintenünk, melyben folyamatosan fejlődünk csapatszinten és egyénileg is. Így elérhetjük a kitűzött célt.

Kunszállás SE – Duna Aszfalt TVSE   0 – 4 (0 – 3)

Duna Aszfalt TVSE: Németh – Oláh, Farkas, István, Sztehlik(Nyilas), Alex, Nagy V., Háda, Juhász(Bagi), Szabó D.(Nagy D.), Kalmár(Káli)

gól: Oláh, Kalmár, Szabó D., Káli

ifjúsági eredmény: 2 – 1

A következő fordulóban október 24-én, szombaton 14.30-tól a Kecskeméti LC KTE SI vizitál a Sportligetben. A mérkőzésre várhatóan sokan eljönnek szurkolni a megyeszékhelyről is, hiszen a csapatok tabellán elfoglalt helyétől függetlenül, nagy tradíciókra visszanyúló megyei derbi következik. Ennek fényében is látogassunk ki minél többen a mérkőzésre (olyanok is, akik eddig nem mentek ki, de már kíváncsiak bajnokaspiráns gárdánkra) és szurkoljunk a fiúknak, hogy egy emlékezetes győzelemmel haladhassanak tovább közös céljaink felé!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

szöveg, fotók: sel

Hirdetések

legfrissebb híreink