labdarúgás

Sorozatban hatodik döntetlenjét könyvelhette el a Tiszakécske VSE a megyei bajnokságban.

Tiszakécske VSE – Soltvadkerti TE  3 – 3 (1 – 0)

TVSE: Varga O.– Sztehlik, Virágh, Forgó, Tóth M., Bene, Nagy, Bagi, Hegedűs, Szabó, Kalmár

gól: Kalmár 2, Forgó

kitűnt: Nagy, Kalmár, Hegedűs, Forgó

ifjúsági mérkőzés: 5 – 5

Guiness-rekord kísérlet-e vagy a sors furcsa játéka? Csapatunk ismét döntetlennel zárt. Ezúttal a tavaszi nyitányon a Soltvadkert ellen 3-1-es vezetésről hullajtott el két pontot a sárga mezben futballozó Tisza-parti legénység. Az újabb elszalasztott győzelem okán valamelyest csalódottan indulhatott haza a Sportligetbe kilátogató majd’ kétszáz néző, pedig a csapat az 54. percig (a Vadkert első góljáig) jól, helyenként tetszetősen játszva uralta a mérkőzést. Forgó határozottsága, Hegedűs elfutásai, Kalmár pengés megoldásai biztatóak, sárga-kék érzelműeknek kimondottan szívet melengetőek voltak. Az új igazolások; Bene Mihály és Virágh Balázs is magabiztosságot sugároztak, sajnos a második félidőben (többek között) nekik is visszaesett a teljesítményük.

Öröm az ürömben, hogy a veretlenségi sorozat immár nyolc mérkőzés óta tart, de az újabb egy ponttal maradt a nyolcadik helyen a TVSE. Legközelebb március 7-én Kunszálláson lehet javítani.

Hajrá Kécske!

Ézsiás Gábor edző: Lüktető, rendkívül változatos mérkőzésen vagyunk túl. Sikerült hamar előnyre szert tennünk és szinte végig irányítottuk a játékot, még ha az ellenfélnek voltak is ígéretes kontratámadásai. Sajnos továbbra is kísért minket a korábbi mérkőzések forgatókönyve, a végén megint kihasználta hibánkat az ellenfél. Dolgozunk tovább, javítanunk kell a hiányosságokat.

További képek a Kécskei Krónika facebook oldalán láthatók.

szöveg: sel, fotók: Csikós János

Hirdetések

legfrissebb híreink