Kovács Károly U9-es, U11-es és U13-as tanítványai az elmúlt időszakban rendre sikereket értek el a különböző utánpótlástornákon. Összefoglaló cikkünkben ezeket az eredményeket vesszük sorra.

2016

november 19-20.
A Duna Aszfalt TVSE  U 11-es csapata Egerben szerepelt utánpótlástornán, ahol negyedik helyen végzett. Az elődöntőben a II. Kerületi UFC büntetőkkel múlta felül a Tisza-parti fiúkat.

november 26-27.
Törökbálinton került sor kistérségi utánpótlástornára, amelyen a Duna Aszfalt TVSE U13-as csapata is megmérkőzött. A kécskei fiúk az elődöntőig jutottak, ahol az Újpest csapatától kaptak ki, a bronzmeccset viszont megnyerték a Gloriett FC ellen. A torna gólkirálya tiszakécskei Alberti Dániel lett.

december 16-17-18.
Debrecenben rendeztek rangos nemzetközi utánpótlástornát, a résztvevő csapatok négy teremben vívták a küzdelmeket. Az U13-as korosztályban 24 csapatos mezőny versengett, köztük a tiszakécskeiek, akik végül ötödikek lettek. A megmérettetésen ukrán, román, szerb gárdák, valamint a hazai élmezőny csapatai vettek részt.

2017

január 8.
Tápiószentmártonban került sor a Barátság Kupa küzdelmeire. A Duna Aszfalt TVSE U9-es korosztálya kapott gól nélkül, első helyen abszolválta a tornát.

január 15.
Szintén Tápiószentmártonban ezúttal a kécskei U13-asok mérkőztek meg a Barátság Kupán. A fiatalabbakhoz hasonlóan ők is tornagyőztesként térhettek haza.

január 21.
Tiszakécskén a Városi Sportcsarnokban rendezték meg a Bozsik Futsal Tornát, ahol az U11-es és U13-as korosztályunk minden mérkőzését megnyerte.

január 28.
A Duna Aszfalt TVSE U13-as együttese Szolnokon szerepelt utánpótlástornán, ahol a harmadik helyet szerezte meg Kovács Károly csapata.

február 4.
Törökszentmiklóson sikerült tornagyőzelmet szereznie U13-as gárdánknak nyolc csapatos mezőnyben.

február 5.
Másnap újra pályára léptek a tornagyőztes U13-as játékosok, ezúttal Dabason, ahol szintén nyolc csapat mérkőzött. A kécskei fiúk itt a második helyet szerezték meg.

február 11.
Szolnokon tizenkét csapatos mezőnyben, az U11-es együttesünk mérette meg magát. Végül az 5. helyen zárt.

február 18.
Újra Bozsik Futsal Egyesületi Tornát rendeztek településünkön, ahol az U11-es és U13-as csapatunk is minden mérkőzését megnyerte.

február 25.
U9-es gárdánk első helyen abszolválta az Örkényen megrendezett utánpótlástornát.

március 5.
Kovács Károly tanítványai február 5-én Dabason szerepeltek nemzetközi utánpótlástornán, ahol döntőbe jutottak, majd ott a Ferencváros csapata ellen, egy izgalmas 0-0 után büntetőkkel maradtak alul. A dabasi tornán szlovák és osztrák csapatok mellett, a hazai mezőnyből sok jó nevű klub utánpótlás együttese megmérette magát. Többek között parkettára léptek a Fradi, a Vasas Kubala Akadémia, az UFC Kecskemét, a Pilis és a Kiskunlacháza korosztályos gárdái is. A torna csapatai két hatos csoportban játszottak egymás ellen. A tiszakécskei gyerekek egészen a döntőig meneteltek, ahol csupán büntetőkkel maradtak alul a Ferencvárossal szemben. A torna legjobb játékosa Kecskés Barna, a Duna Aszfalt TVSE ifjú labdarúgója lett.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

sel

Hirdetések

legfrissebb híreink