labdarúgás

Zsinórban harmadszor is döntetlen ért el labdarúgócsapatunk. Ezúttal november 16-án Kalocsán született 2-2-es végeredmény.

Ha pozitív oldalról közelítjük meg csapatunk szereplését megállapítható, hogy több mint egy hónapja veretlenek vagyunk, miközben lejátszottunk 5 mérkőzést. Ezekből két győzelem és három döntetlen a mérleg. Negatívum, hogy a három döntetlen pontszámban egy győzelemnek és két vereségnek felel meg, ha három játéknapot veszünk számításba. Ennek köszönhetően a tabellán visszacsúsztunk a nyolcadik helyre, ám hátra van még az őszi szezonból két hazai mérkőzés, amelyeknek sikeres abszolválása esetén – a mezőny sűrűsége miatt – előkelő helyen telelhetünk.

Pozitívum még, hogy az eddig harmadik helyezett Kalocsa vendégeként szereztünk egy pontot, bosszantó viszont, hogy a házigazdák a 92. percben énekelték ki a három pontot érő sajtot a szánkból.

A folytatásban Akasztó (11.22. 13.00) és Kecskemét (11.29. 13.00) vizitál majd a Tisza-parton, itthon a szurkolók segítségével újra rátalálhatunk a győzelmi ösvényre. Hajrá Kécske!

2014.11.16. 14. forduló

Kalocsai FC – Tiszakécske VSE 2 – 2 (0 – 1)

TVSE: Varga O. – Varga. N., Forgó, Hoffmann, Sztehlik, Tóth M.,Szabó(Domonics No.), Nagy, Bagi, Hegedűs(Kass), Káli(Tóth T.)

gól: Nagy, Káli

kitűnt: Káli, Hegedűs, Sztehlik, Szabó

ifjúsági eredmény: 5-0

Ézsiás Gábor edző: Rendkívül küzdelmes mérkőzést játszottunk. Fegyelmezettek voltunk és jó kontratámadásokat vezettünk a meddő mezőnyfölényben futballozó házigazdák ellen. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy három pontot szerezzünk. A mérkőzés végén egy kihagyásunk elegendőnek bizonyult arra, hogy a Kalocsa kiegyenlítsen.

szöveg: Sánta László, fotó: Csikós János

fotó: archívum

Hirdetések

legfrissebb híreink