Február első hetében Tiszakécske Város képviselő-testülete négy alkalommal tartott közmeghallgatást településünk lakói számára. Február 5-én az Arany János Művelődési Központba újságunktól is ellátogattunk.

Az Arany János Művelődési Központban megtartott közmeghallgatáson Tóth János településünk polgármestere, Dr. Polyák József és Pálinkás László alpolgármesterek Szeidl József járási hivatalvezető, Lipka Klaudia jegyző, Dombiné Horpácsi Mária aljegyző és a képviselő-testület tagjai fogadták az érdeklődőket délután öt órától.

A közmeghallgatás témája az idei év költségvetésének ismertetése volt. Ezt Tóth János a város vezetője prezentálta részletesen a megjelentek előtt. 

A polgármester beszámolója után lehetősége volt az érdeklődőknek kérdések felvetésére is, melyekre a jelenlévő vezetőktől kaphattak választ. A csütörtöki délutánon a lakossági kérdések kapcsán szóba került többek között a ravatalozó felújítása a katolikus temetőben, a Szabolcska utcában lévő járdafelújítás körülményeinek kérdése, a szelektív hulladékelszállítás vagy éppen a közfoglalkoztatás témája.

A héten négy alkalommal; Óbögön, Ókécskén, Kerekdombon és település központjában, a művelődési házban tartottak közmeghallgatást.

szöveg, fotó: sel

Hirdetések

legfrissebb híreink