rendőrség

Közúti baleset történt november 7-én reggel, Tiszakécske határában a Szentkirályi úton (a volt Szőlőskert étterem mellett). A balesetben két személyautó ütközött össze, egy sérült a roncsok közé szorult, őt a helyszínre érkező tiszakécskei önkormányzati tűzoltók szabadították ki feszítővágó berendezés segítségével.

A Kécskei Krónikának Árvai Edina rendőr főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta; a balesetben megsérült két nő közül az egyik súlyos, nyolc napon túl gyógyuló, még a másik sofőr könnyű sérülést szenvedett.

A helyszíni információk alapján: A roncsból kiszabadított személy mellett, a másik autó sofőrje is megsérült, így mindkettőjüket kórházba szállították.

A balesetet hivatalosan meg nem erősített, helyszíni információink alapján nem a két sérülést szenvedő fél okozta, hanem egy harmadik autós, aki Tiszakécske felől kanyarodott ki Opel típusú gépjárműjével a Szentkirályi útra Kecskemét irányába úgy, hogy nem adta meg az elsőbbséget a védett úton haladónak. Az Opel sofőrje kikanyarodott egy érkező Suzuki elé, akinek női sofőrje, hogy elkerülje az ütközést áttért a szembe sávba, ott pedig egy Ford típusú gépkocsi érkezett. Így történhetett meg a frontális ütközés. A Suzukit vezető nőt szabadították ki a tűzoltók a roncsból.

Az Opel sofőrje mintha nem történt volna semmi, elhajtott- írta a baon.hu.

Az elmúlt időszakban ez már a sokadik közúti baleset volt megyénk útjain, októberben tizenketten vesztették életüket közlekedési balesetben.

szöveg: Sánta László(sel), fotók: Csikós János

Hirdetések

legfrissebb híreink