közélet

Tiszakécske Város Önkormányzata a szociális munka napja alkalmából szervezett ünnepséget a Diákotthonban november 10-én.

A rendezvény elején Szabó Berta, az Arany János Művelődési Központ munkatársa köszöntötte a megjelenteket, külön kiemelve Tóth Jánost, Tiszakécske város polgármesterét, Gombosné Dr. Lipka Klaudia jegyző asszonyt, Ábrahám Réka aljegyző asszonyt, Maczkóné Fekete Boglárkát az Egyesített Szociális Intézmény és Egészségügyi Központ vezetőjét és Szilvásiné Zellei Máriát, a Városi Óvodák és Bölcsőde, bölcsődei tagintézmény-vezetőjét.

Ezt követően Tóth János településünk vezetője, Maczkóné Fekete Boglárka és Szilvásiné Zellei Mária mondott ünnepi beszédet.

A rendezvény közreműködőjeként a Dűvő Citerazenekar muzsikált az ünneplőknek.

Tóth János virággal köszöntötte Maczkóné Fekete Boglárkát és Szilvásiné Zellei Máriát áldozatos és példaértékű munkájuk elismeréseként.

Az esemény végén a jelenlévők ízletes vacsorát fogyaszthattak, majd kötetlen, baráti beszélgetéssel zárult a szociális dolgozók köszöntése.

szöveg: Sánta László, fotók: Sipos Bence

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink