Tiszakécske Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 6. és 9. között megtartotta a polgármesteri tájékoztatókat és a közmeghallgatást településünkön. A rendezvényeken a város idei költségvetéséről, felújításokról, beruházásokról tájékozódhattak a tiszakécskei lakosok, illetve egyéni kérdéseikre is választ kaphattak.

Tóth János településünk polgármestere február második hetében Tiszabögön, Kerekdombon, Tiszakécskén az Ókécskei Közösségi Házban és az Arany János Művelődési Központban is köszöntötte a polgármesteri tájékoztatókra és a közmeghallgatásra érkezőket.

Az összes tájékoztatón a város 2023-as tervezett költségvetése volt a fókuszban. Erről városunk vezetője részletesen tájékoztatta a jelenlévőket, emellett információkat kaphattak a folyamatban lévő és tervezett idei fejlesztésekről, felújításokról.

Mindegyik rendezvényen egyéni kérdésekre, javaslatokra is válaszolt a polgármester. Emellett többen köszönetet mondtak a lakosok részéről a városban megvalósult fejlesztésekért, a település példaértékű fejlődésért.

szöveg: Sánta László, fotók: Sipos Bence

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink