Október 12-én önkormányzati választásokat tartottak településünkön is. A tiszakécskei eredményekről, a város korábbi polgármestere, Kovács Ernő Bács-Kiskun megyei kormánymegbízott nyilatkozott újságunknak:

Szeretném megköszönni FIDESZ-es képviselőtársaimnak, hogy ilyen szép eredményeket értek el Tiszakécske Városában. Köszönettel tartozok azoknak a segítőknek is, akik választásról-választásra mellettünk állnak és mindent elkövetnek azért, hogy a lehető legjobb eredmény szülessen. Nagyon köszönöm azoknak a tiszakécskei lakosoknak is, akik fontosnak tartották október 12-ikét és elmentek szavazni, illetve külön hálás vagyok azoknak, akik Tóth Jánost, a FIDESZ polgármesterjelöltjét, valamint a párt képviselőjelöltjeit támogattákcsakúgy, mint a megyei listán szereplő képviselőket.

Ígéretemhez híven úgy, mint korábban országgyűlési képviselőként a jövőben is minden támogatást megadok Tiszakécskének, hogy városunk rangjához és eredményeihez méltóan fejlődhessen tovább. A győzelemben nagy szerepe van annak, hogy az elmúlt tizenhat évben hitelek nélkül gazdálkodtunk, számos beruházást megvalósítottunk. A választási eredményből is látszik, hogy ezt az emberek nagyra értékelik és joggal bíznak a hasonló folytatásban.

A következő esztendőkre sok sikert kívánok a tiszakécskeieknek és ha az eddigiekhez hasonlóan összefogunk, akkor az eredmények nem maradnak majd el.

szöveg: sel, fotó: Csikós János

Hirdetések

legfrissebb híreink