A kormányablak-ügyintézői képzésen végzett szakemberek bizonyítványait Dr. György István államtitkár és Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal főispánja adta át március 2-án, Kecskeméten.

A KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002 azonosító számú „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című kiemelt projekt kertében 2023 január végével lezárult a kormányablak-ügyintézői képzés és vizsga VII. ütemének megszervezése és lebonyolítása.

A képzés célja az ügyfelek elégedettségének, illetve a munkatársak elkötelezettségének és felkészültségének növelése. A most zárult modul két részből állt, a közszolgálati továbbképzési részből, amelynek megszervezéséért a Nemzeti Közszolgálati Egyetem felelt, valamint a Munkába Illesztő Képzés részből, amelynek lebonyolítását a kormányhivatal végezte a Miniszterelnökség szakmai iránymutatásával és koordinálásával. Az oktatáson részt vevő tisztviselők felkészülését, a szükséges szakmai ismeretek megszerzését – az előző képzési ütemhez hasonlóan – a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Kormányablak Osztályain dolgozó ügyfélszolgálati mentorok segítették. 

A képzésben azon kormánytisztviselők vettek részt, akik az elmúlt időszakban kezdtek kormányablakban dolgozni, és még nem rendelkeztek a jogszabályban meghatározott kormányablak-ügyintézői vizsgával.

 A kormányablak-ügyintézői képzés VII. ütemében – 2022. november 2-től 2023. január 31-ig tartó időszak alatt – országosan 514 kormánytisztviselő oktatására és vizsgáztatására került sor, amelyből Bács-Kiskun Vármegyében 36 fő tett sikeres vizsgát.

szöveg és fotók forrása: Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal

Hirdetések

legfrissebb híreink