Mogács Dániel önálló estje szórakoztatta a közönséget november 18-án az Arany János Művelődési Központban. Az előadás során a nézők szabták meg a történet menetét, így lett Mogács Dánielből az ,,akasztott ember”.

Az est elején Feiszt Viktor melegítette be a közönséget a tiszakécskei művelődési központ színháztermében, majd Mogács Dániel utánozhatatlan humorával vitte tovább a showt.

Ebben az előadásban a nézők testesítették meg a kiszámíthatatlan jövőt, Mogács pedig hátrakötött kézzel fejest ugrott az ismeretlenbe. Ebből egy óriási humorbomba lett, a széksorok között helyet foglalók pedig a hasukat fogták a nevetéstől.

Az Arany János Művelődési Központban ebben az esztendőben minden hónapban a Dumaszínház stand up comedy előadói szórakoztatták a közönséget. Így lesz ez a jövőben is, hiszen minden előadás nagy siker, szépszámú közönség látogatja ezeket az eseményeket.

szöveg: Sánta László, fotók: Sipos Bence

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink