A Tiszakécskei Városi Sportcentrum műfüves csarnokában rendezték meg február 10-én az I. Amatőr Teremlabdarúgó Tornát a Tiszakécskei Ebrendészeti Telep árva kutyái javára. A kezdeményezés mind a sportértékét, mind a jótékonysági célt tekintve is sikerrel járt.

A Kécskei Krónikának Faragó Bence főszervező a hagyományteremtő jótékonysági sportrendezvényről elmondta:

Örömteli, hogy egy sikeres és eredményes rendezvényen vagyunk túl. 17 csapat vett részt az I. Jótékonysági Amatőr Labdarúgó Tornán, azonban hatalmas túljelentkezés volt, ez egyben azt is mutaja, hogy a pozitív visszajelzések és a hatalmas érdeklődés miatt a jövőben is folytatnunk kell ezt a hagyományteremtő eseményt. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett azóta is hozzánk, ami még jobban megerősít minket abban, hogy ezt a rendezvényt folytassuk.

A csapatok Budapestről, Katonatelepről, Kocsérról, Szentkirályról, Kerekegyházáról, Nagykörűről, Szarvasról, Tiszaalpárról és Tiszakécskéről érkeztek.

A Tiszakécskei Ebrendészeti Telep árva lakóit támogattuk a nevezési díj összegével, illetve a különböző felajánlásokkal, de ne feledkezzünk meg a telep dolgozóiról, illetve önkénteseiről, akik nap mint nap csupa szívvel, lélekkel végzik munkájukat. Reméljük tudtunk nekik, nektek segíteni!

Szeretném megköszönni, hogy segítette és támogatta a rendezvényt: Tiszakécske Város Sport Egyesülete, Andritz Kft., Club Kókusz, Gabi Csemege, Árvai Erika e.v., Tasi-Táp, TiszaInfo, Szentesi Zoltán, Fejedelmi Pékség, EaglePack Kft., Ancsa Büfé, Kécskei Krónika és nem utolsó sorban, akik nélkül ez a rendezvény nem jöhetett volna létre: Szabó Norbert, Szabóné Sonkoly Bettina, Baranyi Ernő, Baranyiné Tari Bianka és Beregszászi Rita.

Mindenkinek sérülésmentes, sport sikerekben gazdag tavaszt kívánunk és reméljük minél hamarabb találkozhatunk a II. Jótékonysági Amatőr Labdarúgó Tornán! – hangsúlyozta a főszervező.

A Kécskei Krónikának Bevíz Ágnes a Tiszakécskei Ebrendészeti Telep önkéntese úgy fogalmazott a nemes kezdeményezésről:

Tisztelettel és megbecsüléssel szeretném megköszönni mindazoknak, akik ezen nemes ügy mellé álltak. Örömmel tölt el, hogy ilyen jó cél érdekében ilyen sokan összefogtak és támogatták a rendezvényt, mind adományokban, mind pénzbeli felajánlásokban és legfőképp a torna nevezéséből befolyt összeggel.

Nekünk, mint az ebrendészeti telep önkénteseinek és dolgozóinak ezen cselekedetek adnak további erőt és lendületet a további munkához, amelynek célja az ebtelepen élő kutyák életének jobbá tétele. Legfőképp pedig abban a törekvésben ösztönöznek minket, hogy minden árva kutyának sikerüljön otthont találni és egy új boldog élettel megajándékozni őket.

Külön szeretném megköszöni a szervezőknek, elsősorban Faragó Bencének a segítségét, aki ötletgazdája volt ezen jótékonysági sporteseménynek. Nagyon örülök neki, hogy tovább szeretnék vinni ezt a kezdeményezést és a jövőben is jótékonysági céllal valósítják meg ezt a sporteseményt.

A befolyt pénzösszeg a Tiszakécske Városért Közalapítványon keresztül célzottan kerül felhasználásra az ebtelepi kutyák minél jobb egészségügyi ellátására fordítva. A többi felajánlás, köztük 10 db új kutyaház pedig a kutyusok életkörülményeinek jobbá tételét szolgálja – emelte ki Bevíz Ágnes.

A Kécskei Krónika részéről szeretnénk kiemelni a főszervezők nemes kezdeményezését. Sajnos, a mai rohanó, sokszor őrült világunkban nem mindennapos, hogy emberek ilyen vagy hasonló céllal összefognak és nem sajnálnak időt, energiát, hogy megvalósítsanak egy nagyszabású eseményt egy jó ügy érdekében. Az I. Jótékonysági Amatőr Labdarúgó Torna fiatal szervező csapata több szempontól is szolgálta ezt a célt, hiszen segítették a Tiszakécskei Ebrendészeti Telep árva kutyáit, szabadidős sportolási lehetőséget biztosítottak a résztvevő játékosoknak és végül, de nem utolsó sorban sportélményt adtak a kilátogató szurkolóknak. Csak így tovább a jövőben is!

Eredmények:

I. Normál FC (Tiszajenő)

II. Másnaposok (Tiszakécske)

III. Hangulat (Tiszakécske

Gólkirály: Nagy Attila (Hangulat)
Legjobb Játékos: Hegedűs Attila (Fradika)
Legjobb Kapus: Angyal Alex (Másnaposok)

szöveg: Sánta László, fotók: Csikós János, Sipos Bence

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink