A Bács-Kiskun vármegyei férfi I. osztályú kézilabda bajnokság 3. fordulójára kiírt mérkőzésen a Balogh Tészta TVSE kézilabda csapata 31-24-es vereséget szenvedett a Kecskemét ellenében a Tiszakécskei Kosárlabda Sportcsarnokban.

2023.03.05. Bács-Kiskun megyei férfi I. osztály – Bács-Kiskun megyei férfi I. osztály – alapszakasz,

Tiszakécskei Kosárlabda Sportcsarnok, 80 néző, vezette: Sándor György, Szabó Balázs

Balogh Tészta TVSE – Kecskeméti Kézilabda Sport 24 – 31 (12 – 16)

Balogh Tészta Tiszakécske VSE: Rimóczi Gábor, Mihályi Bence – Bagaianu Alexandru (1), Bagi László Martin (5), Csáti József László, Dobos Zsolt (8), Gondi Martin, Lénárt Róbert (6), Parádi Tamás (4), Pászti János, Polovics István Marcell, Soós Benjámin

(zárójelben a dobott gólok száma)

vezető edző: Gondi Zoltán , technikai vezető: Kecskés András

A mérkőzésről Kecskés András szakosztály- és technikai vezető nyilatkozott a Kécskei Krónikának:

Az első 15-20 percben jól teljesítettünk. Sajnos, ezen a mérkőzésen sok hiányzónk volt, így a kevés cserelehetőség miatt hamar elfáradtunk. Ennek következtében jött egy hullámvölgy, ami miatt a Kecskemétnek sikerült ellépnie.

A második félidőben igyekeztem pihentetni a belső embereket, aminek köszönhetően párszor sikerült felzárkóznunk, de igazából megszorítani nem tudtuk a vendégcsapatot.  Ennek ellenére dicséret illeti a srácokat, mert jól küzdöttünk. Sok lehetőségünk volt és szép gólokat is lőttünk. A hazai kapufák ma nem voltak velünk és hézagos volt a védekezésünk.

A Balogh Tészta TVSE csapatának még két idegenbeli mérkőzése van hátra az alapszakaszból.

Továbbra is Hajrá Kécske!

szöveg: Sánta László, fotók: Sipos Bence

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink