A szociálisan rászorulók számára rendeztek ételosztást december 14-én a piactéri csarnokban. A jótékonysági akciót Tiszakécske Város Önkormányzata szervezte meg. A kezdeményezéshez idén is csatlakoztak helyi vállalkozók és magánszemélyek.

A Családsegítő Szolgálat előzetesen értesítette a leginkább rászoruló tiszakécskei lakosokat. Elsősorban nagycsaládosok, egyedülállók és szociálisan rászorulók részesülhettek a felajánlásokból.

A jótékonysági esemény helyszínén Petrezselyem László, Tiszakécske város alpolgármestere mondott köszönetet a jelenlévők előtt: 

Nagyon örülök annak, hogy ebben az évben is sokan fontosnak tartották ezt a jótékonysági kezdeményezést. Helyi vállalkozók és magánszemélyek érezték úgy, hogy segíteni kell a rászorulókon, amit köszönök szépen. Szeretném külön kiemelni Oroszi Editet, aki mind a szervezésben, mind a lebonyolításban fontos munkát végzett. Külön köszönöm a Családsegítő és Gyermekvédelmi Szolgálat és a Polgárőrség munkáját is, amivel hozzájárultak a jótékonysági rendezvény sikeres lebonyolításához.

A jótékonysági ételosztás támogatói:

Dr. Nyitrai Gabriella, Nyitrai Tamás, Fejedelmi Pékség, Szíjjné Koch Berta, Balogh Tészta Zrt.-Balogh László, Orkán Kft.-Boros Ferenc, Mohácsi Róbert, Lipták-Mikus Julianna és családja, Tari Gyula, Deák István, Matúzné Szabó Nóra, Pótári Béláné Julika, Pótári Béláné Anikó, Magyar Vöröskereszt-Lipóthné Komjáti Andrea, Pákozdi Krisztina, Józsa Béláné és családja, Szatmári Anita, Oberna Zoltán, Ifj. Stinner Ferenc, Mezőgazdasági Bolt-Rácz Tamás, a Tiszakécskei LC labdarúgói, Tiszakécske Város Önkormányzata, Tiszakécske Városért Közalapítvány, Petrezselyem László és családja, Kovács Béla és családja, Tóth János, Barcziné Kissebestyén Ilona, Kecskés András, Darabos Péter, Bálint Nándor, Andritz Kft., az Andritz Kft. dolgozói, Nagy Éva Anna, Bakhi Jánosné, Szijj Tibor, László Imre és Sonkoly Ferenc, Sebestyén Melinda, Szűrszabó Attila

szöveg forrása: Sánta László, fotók: Sipos Bence

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink