A Városi Könyvtárban idén október 28-án tartották meg a Rejtélyek éjszakája c. programot, amely az egész család számára tartalmas kikapcsolódást nyújtott.

Szinte kicsinek bizonyult szombaton délután a könyvtár földszinti terme, amikor a Rejtélyek éjszakájának programjait tartották meg. A rendezvény már évek óta nagy sikernek bizonyul október végén.

A program Ádám Anita és Sánta Erika kézművesfoglalkozásával kezdődött el. Az asztaloknál hosszú sorokban kígyóztak a gyerekek, hogy részt vehessenek a kreatív foglalkozáson.

Ezt követően a ,,világ legügyetlenebb, de legviccesebb bűvésze”, Szép Bence humorista szórakoztatta a jelenlévőket. Képeink tanulsága szerint is nagy sikerrel.

Este 19.00 órától pedig már egy komolyabb téma következett a nagyobbaknak és a felnőtt korosztálynak: Fenntartható-e a világűr használatának fejlődése? Dr. Mihálka György kutató előadásában.

A rendezvény vendégei pozitív élményekkel feltöltődve távozhattak a könyvtárból szombaton este.

szöveg: Sánta László, fotók: Sipos Bence

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink