Az ünnepek előtt Tóth János Tiszakécske város polgármestere nyilatkozott a Kécskei Krónikának:

,,Sok sikeres projekt és nagy munka áll mögöttünk a 2016-os esztendőben. Szerencsére számos beruházás, fejlesztés valósult meg Tiszakécskén. A korábbi stabil és eredményes gazdálkodásnak, elődöm; Kovács Ernő munkájának is köszönhetően ezúttal is elnyertük a konszolidációban nem részesült települések számára pályázható 200 millió forintot. Természetesen az új vezetés is követi az eredményes utat, melynek köszönhetően több elnyert projekt megvalósulásán dolgozhatunk a jövőben.

A Városházán nagyon jó apparátus dolgozik, mindenkivel elégedett vagyok, csakúgy, mint a Városgondnokság vezetésével és munkatársaival. Nagyon jó a morál ott is, amely alapja a megfelelő munkavégzésnek.

A 2016-os évben tovább folytattuk azt a törekvést, hogy Tiszakécske egy, szép, rendezett és élhető település legyen. Úgy gondolom ez a jó irány. Nagyon sok vendég érkezik településünkre, folyamatosan erősödik a turizmus és azon dolgozunk, hogy ez a tendencia 2017-ben is folytatódjon.

A Szent Imre tér ebben az ünnepi időszakban is karácsonyi díszben pompázik és várja a tiszakécskei lakosokat. A tapasztalatok alapján a tér varázsa megmaradt, nagyon sokan látogatnak ki, illetve a korcsolyapálya népszerűsége is töretlen.

Nagyon örülök annak a sok pozitív visszajelzésnek, ami a tiszakécskeiektől érkezik hozzám. Ez nagy erőt ad számomra a munkához. Természetesen az építő jellegű kritikát is megfontolom, hiszen együtt, eredményesen tudjuk tovább építeni szeretett városunkat. Ki kell emelnem, hogy nálunk nincsenek visszahúzó erők, mindenki arra törekszik, hogy sikeres legyen a település. Ez lesz a cél jövőre is.

Azt kívánom minden tiszakécskeinek, hogy jövőre mindenki meg tudja valósítani álmait, terveit, s kívánok mindenkinek szeretetteljes, békés karácsonyt és boldog, egészségben teljes újévet!” 

szöveg: Sánta László (sel), fotók: Csikós János

Hirdetések

legfrissebb híreink