A Gregus Tárogató Kvartett és Családtagjainak hangversenye ,,Klasszikustól a magyar nótáig” töltötte meg dallamokkal április 27-én az Arany János Művelődési Központ emeleti nagytermét.

A rendezvény elején Gyalai Béla tiszakécskei festőművész köszöntötte a megjelenteket, s konferálta fel jó barátját Szabó Sándor tárogató művészt és zenekarát.

A műsorban a klasszikus muzsikától a magyar nótáig színes kikapcsolódást kaphattak a jelenlévők, akik minden zenemű után nagy tapssal köszönték meg a produkciót a zenészeknek.

A fellépő együttes tagjai Szabó Sándor (nyugalmazott zenetanár, karvezető, tárogató művész), Palotás-Tóth Eszter (szaxofon művész-tanár, szoprán tárogató), Andrási László (klarinét szakos tanár, alt tárogató) és Csuvár Gábor (tenor tárogató) voltak.

További zenei közreműködőként Andrási-Hámori Ágnes (fuvola), Csuvár Anna (fuvola) és Palotás Gábor (ütő hangszer) muzsikáltak.

szöveg és fotók: Sánta László

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink