A tiszakécskei férfi kézilabdacsapat a Bács-Kiskun vármegyei I. osztályú bajnokság 3. fordulójában a Soltvadkerti KUSE csapatát fogadta a Tiszakécskei Kosárlabda Sportcsarnokban.

A mérkőzésről Kecskés András szakosztály- és technikai vezető nyilatkozott a Kécskei Krónikának:

Nagyon készültek erre a mérkőzése a fiúk, éreztük, hogy ellenfelünk megfogható. Fizikálisan és mentálisan is jól felkészültünk. A mérkőzés végére kicsit elfogytunk már, így felzárkózott ellenfelünk. Sőt, a végén még egy időntúli szabaddobással izgalmas pillanatokat élhettünk át, de sikerült kivédekeznünk a szituációt. Gratulálok a csapatnak, mert szívüket-lelküket odatették ezért a győzelemért. A sorsolás szeszélye miatt ez volt az első hazai mérkőzésünk, remélem, hogy szurkolóink is jól szórakoztak.

2023.10.28. Bács-Kiskun Vármegyei I. osztály 3. forduló

Balogh Tészta TVSE – Soltvadkerti KUSE 26-25(12-10)

TVSE: Rimóczi G. – Bagaianu Alexandru(5), Bagi László Martin(4), Balog László, Dobos Zsolt(9), Gondi Martin, Káin Balázs, Kiss Kornél(3), Krasniqi Rasim(1), Lénárt Róbert(1), Lingurár Attila Martin(1), Polovics István Marcell(2), Sinka Máté, Soós Benjámin, Varga Miklós

(zárójelben a dobott gólok száma)

A Tiszakécske VSE csapata jelenleg a 7. helyen áll a tabellán a 9 csapatos pontvadászatban.

Kecskés András játékosai legközelebb november 11-én 18.00 órától az NJE Euroscale Group csapatát fogadják a Tiszakécskei Kosárlabda Sportcsarnokban. Látogassunk ki akkor is minél többen a mérkőzés helyszínére!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

szöveg: Sánta László, fotók: Sipos Bence

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink