Első alkalommal rendezték meg Tiszakécskén a Serdülő Kupa Regionális Bajnokság fordulóját január 15-én a Kosárlabda Sportcsarnokban.

A Mercedes Akadémia – Kecskemét, a Dunaújváros és a Kunszentmiklós csapatai ellen mérkőzött meg január 15-én a TVSE U14-es leány csapata.

Hírportálunknak Budai Ágnes, a TVSE kosárlabda szakosztályának vezetője elmondta; nagyon jól sikerült a rendezvény. Sokan kilátogattak a csarnokba, hogy biztassák a fiatalokat. A lelátón természetesen a többi utánpótlás csapatunk is helyet foglalt és szurkoltak az U14-eseknek. A résztvevő egyesületek első ízben játszottak a Tiszakécskei Kosárlabda Sportcsarnokban és nagyon dicsérték a létesítményt.

A kécskei U14-es együttes első alkalommal vesz részt 2023-ban ebben a regionális bajnokságban, amely egy magasabb szintet képvisel, az eddigi kihívásokhoz képest. Így egyelőre a tisztes helytállás a célunk – mondta el Budai Ágnes.

A sporteseményt követően jó hangulatú közös pizzázással zárult a nap a kosaraspalánták számára.

U14 leány csapat:

Kovács Adrienn, Miklós Bianka, Szedlák Ildikó, Rácz Katalin, Ádám Zsanett csapatkapitány,

Ország Katalin, Mészáros Nóra, Bodo Andrea, Varga Dorina, Horváth Lili, Szitás Réka, Dudás Virág, Káin Zsófi

edző: Fehér Ádám

szöveg: Sánta László, fotók: Sipos Bence

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink