A Tiszakécske VSE fiú U18-as, leány U11-es, U13-as és U15-ös csapatai mérkőztek ellenfeleikkel a Kosárlabda Sportcsarnokban és a Városi Sportcsarnokban az elmúlt héten (április 13., 15-16.).

leány U15:

edző: Csengődi István

játékosok: Botka-Vincze Bianka (k), Almsteier Lili, Faragó Laura Kinga, Gyuricsán Gréta, Horváth Alexa, Jekkel Anna, Kecskeméti Blanka Szabina, Ladányi Hanna, Polovits Fanni

április 15.

Tiszakécske VSE – Kiskunmajsa KT 22-9 és Tiszakécske VSE – Pécsvárad SE 33-19

leány U13:

edző: Stinner Ferenc

játékosok: Horváth Krisztina Szintia (k), Nagy Emília (k), Barta Petra, Dobos Boglárka, Dóka Hanna Gerda, Héda Nóra, Jekkel Gréta Ilona, Mézes Henrietta, Pálinkás Bettina, Pálinkás Bianka, Kökény Jázmin

április 16.

Tiszakécske VSE – Békéscsaba 18-17 és Tiszakécske – Hódmezővásárhely 21-8

leány U11:

edző: Rusvai Melinda

játékosok: Faragó Flóra Anna (k), Kecskés Irma, Kresztovoj Lili, Szakál Lilien, Rádóczi Mimi, Varga Kata, Jekkel Nóra, Ivicz Hédi

április 16.

Tiszakécske VSE – EURONOVEX USE

Ebben a korosztályban az MKSZ szabályai szerint még nem rögzítenek eredményt. A játék öröme és a szabályok megismertetése a lényeg.

fiú U18:

edző: Gergely János

játékosok: Csáti József László(k), Balla Károly, Káin Balázs, Kőműves József, Krasniqi Rasim, Lingurár Attila Martin, Lovas Albert Levente, Polovics István Marcell, Sóti Gusztáv, Varga Levente, Varga Miklós

április 13.

Tiszakécske VSE – Törökszentmiklósi  29-38

Az utánpótlás mérkőzésekről Stinner Ferenc a Tiszakécske VSE kézilabda szakosztályának technikai vezetője nyilatkozott a Kécskei Krónikának:

Minden korosztályban becsülettel helytálltak ifjú sportolóink az aktuális mérkőzéseken. Az U11-es leányoknál mérkőzés eredményt még nem rögzítenek. Ott a játék szabályainak megismertetése, a játék örömének a megélése a lényeg. Az U13-as leány csapatunk két győztes mérkőzést játszott. A csapatban kiemelkedett Dobos Boglárka, aki irányítóként a vállán vitte a társait. Mellette két kapusunk Horváth Krisztina Szintia és Nagy Emília is kimagasló teljesítményt nyújtott.

U 15-ös leány csapatunk a bajnokság felsőházának 3. helyén áll. Ők is magabiztos győzelmeket arattak riválisaik ellen. Eredményeikkel méltán öregbítik Tiszakécske utánpótlás sportjának hírét.

U18-as fiú csapatunk játékosainak többségében két évvel idősebbek között kell helyt állni ebben a szezonban. Itt a csapatépítés a lényeg, illetve az, hogy szokják a fiatalok a magasabb tempót.

Szeretnék gratulálni minden csapatunknak teljesítményükért!

Hajrá Kécske!

szöveg: Sánta László, fotók: Sipos Bence

A cikkben található fotók szerzői jogvédelem alatt állnak és a Kécskei Krónika tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles!

Hirdetések

legfrissebb híreink