A Tiszakécskei Városi Sportcentrum adott otthont február 11-én és 12-én az V. Viktória Kupának, amely kifejezetten női versenyzők részére rendezett tekeverseny volt. A megmérettetésen tiszakécskei sikereknek is örülhettünk, ugyanis az amatőr kategóriában a Tiszakécske TSE tagjai, Tóth Vivien és Oltay Zsuzsanna is jól szerepeltek.

A sporteseményről Kiss Viktor, a Tiszakécske TSE elnöke nyilatkozott a Kécskei Krónikának:

A két napos rendezvényen szombaton a klasszikus, 120 vegyes gurítások zajlottak, ahonnan a helyezések alapján lehetett bejutni a másnapi sprint versenyre. A versenyen igazolt és amatőr kategóriában indulhattak játékosok, akik részére kategóriánként külön rangsor lett meghatározva. A vasárnapi sprint versenyre a legjobb 8 amatőr, valamint a legjobb 16 igazolt versenyző jutott be.

Tiszakécskei sikereknek is örülhettünk, ugyanis az amatőr kategóriában a Tiszakécske TSE tagjai, Tóth Vivien és Oltay Zsuzsanna is jól szerepeltek. Zsuzsi az első, Vivi pedig a harmadik helyet szerezte meg.

Igazolt kategóriában szép eredmények születtek, Csongrádi Gyöngyi sprintben elért 216 fás eredménye egy világbajnokságon is megállná a helyét.

A Tiszakécske TSE köszöni minden versenyzőnek, szurkolónak, hogy ellátogattak hozzánk! Köszönjük szépen a verseny főszervezőjének, Varga Zoltánnak, hogy egy ilyen rangos eseménynek adhattunk otthont.

szöveg: Sánta László, fotók forrása: Tiszakécske TSE

Hirdetések

legfrissebb híreink