Továbbra is a tabella élén a kécskei tekések. A sporteseményekről Kiss Viktor a Tiszakécske TSE elnöke tájékoztatta a Kécskei Krónikát:

Március 11-én Ceglédre látogattunk, ahol a jó erőkből álló hazai csapat dolgát szerettük volna megnehezíteni. Sajnos, az első sorban a Magyar Válogatott bő keretébe is bekerült hazai utánpótlás játékos nagy faelőnyt szedett össze a hazaiaknak, így csak a csoda segíthetett volna hozzá a győzelemhez.

A mérkőzés utolsó sorában egy szettnyire voltunk a döntetlen elérésétől, de a rutinos hazai játékos végül mind a két pontot otthon tartotta.

A mérkőzés legjobb Tiszakécskei játékosa Kiss Viktor lett, 533 fával.  Ceglédi VSE – Tiszakécske TSE 5:3

Az elmúlt hétvégén a Tüker TSE csapatát fogadtuk a sportcentrumban. Az első körben mindkét hazai játékos hozta a pontot, Kokavecz Dávid 563 fával, míg Méri Martin 547 fával, új egyéni csúccsal verte ellenfelét. A középső sorban Kokavecz Ferenc 567 fát ütve kikapott a remekül játszó vendég játékos ellen, Ohát Imre 507 ütött fával pedig szintén kapitulált.

A záró sorban Kokavecz Gergő 587 fával, a csapat és a mérkőzés legjobbjaként sima meccsen hozta a pontot(és ami nagyon fontos, sok fát), Kiss Viktor pedig nagy csatában, hátrányból fordítva 568 fáig jutott, és zsebelte be a csapatpontot. A csapat erejét mutatja, hogy 40 fa hátrányból sikerült az utolsó körben +63 fás előnyt szerezni, azaz 103 fát sikerült az ellenfélre verni! A második legjobb hazai csapatfát(3339 fa) elérve sikerült nagy csatában igazi rangadót nyernünk, ezzel visszaállítva a 4 pontos előnyünket a Tüker és a Cegléd előtt a tabellán. Tiszakécske TSE – Tüker TSE 6:2

Ezzel az is kiderült, hogy a négy pont előny mellett az idei szezon oda-vissza vágó mérkőzései alapján a két riválissal szemben az egymás elleni eredményünk is jobb, így, amennyiben nem szenvedünk kettőnél több vereséget a szezon hátralevő részében, maradunk a tabella élén.

szöveg és fotó forrása: Tiszakécske TSE

Hirdetések

legfrissebb híreink