Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Árokba hajtott és több fának is nekiütközött egy személyautó hétfő délelőtt a 4622-es úton, Szentkirály térségében. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak.
Összeütközött két személyautó hétfő délután Kecskeméten, a Mindszenti körút és az 5-ös főút kereszteződésénél. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők helyszínen ellátták.

Egy kisbusz és egy járműszállító ütközött össze hétfő este az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a lajosmizsei pihenőnél. A balesetben négy ember sérült meg, egyikőjük a kisbuszba szorult. A műszaki mentést végző lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a sérültet feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek.
Hétfőn még két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz és egy esetben lehasadt, nagy méretű faág eltávolításához.

szöveg forrása: Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, fotó: 4622-es úton történt baleset

Hirdetések

legfrissebb híreink